AYDIN / NAZİLLİ - Çaylı Ortaokulu

Çaylı Ortaokulu

Çaylı Mahallesi 09800 Nazilli/AYDIN
Vizyon
Biz okulumuzda; Türkçe’yi en güzel şekilde kullanabilen öğrenciler yetiştirmek, okulun her ferdinin kendine güvenen ve üreten kişiler olmasını istiyoruz. Teknolojiden yararlanabilen öğrenciler yetiştirmek her yıl orta öğretim kurumlarına önceki yıldan daha fazla öğrenci gönderen, saygın, değişikliğe açık, ahlaki, manevi değerlere sahip, sosyal yönden gelişmiş öğrenciler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı vatansever ve milliyetçi, insan haklarına saygılı, hoşgörülü, teknolojiden faydalanabilen, başarılı, çağdaş gelişime ve değişime açık, orta öğretim kurumlarına öğrenci yetiştiren Çaylı Ortaokuluyuz.
2008 ORYANTRİNG Aydın İl Birinciliği-2022 23 NİSAN ŞİİR YARIŞMASI İL İKİNCİLİĞİ
Ulaşım
Derebaşı Birlik Minibüsleri her saat başı gidiş-dönüş hizmet vermektedir. Ayrıca öğretmen servisi bulunmaktadır.
Köy
Nazilli´ye 28km, Aydın´a 73km uzaklıktadır.